Kvasinky Lalvin V (1116 V) 20 g

Vhodné najmä pre: Irsay Oliver, Müller Thurgau, Veltlínske zelené, rosé vína, pre skoré odrody
Aróma: Tvorí dlhotrvajúcu sviežu arómu
Popis: Dobré vlastnosti kvasenia za studena, nízka spotreba živín, rýchlo vytláča divoké kvasinky a baktérie, dobrý výkon kvasenia aj pri vysokej koncentrácii cukru, kvasenie: 15 - 25 °C

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Na objednávku
Kód: 080124
2,24 € 1,82 € bez DPH
Kvasinky Lalvin V (1116 V) 20 g
080734akt
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

LALVIN V 1116 tvorí dlhotrvajúcu sviežu arómu. Dobré vlastnosti kvasenia za studena, nízka spotreba živín, rýchlo vytláča divoké kvasinky a baktérie, dobrý výkon kvasenia aj pri vysokej koncentrácii cukru.

Optimálna teplota kvasenia 15 až 25 °C.

Použitie a dávkovanie: Pripravte si správnu dávku kvasiniek na množstvo muštu, ktorý chcete kvasiť. Za normálnych podmienok kvasenia: 15 - 20 g/hl, ťažké podmienky 40 g/hl.
Príprava zákvasu: Na 1 diel suchých kvasiniek pridajte 5 dielov muštu a 5 dielov teplej vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minút. Ľahko premiešajte. Tvorba penovej korunky ukazuje aktivitu kvasiniek. Nechajte vychladnúť cca na 20 ° C a následne pridajte do muštu a premiešajte. Pri mušte pod 15 °C nechajte vychladnúť na maximálny rozdiel 7 °C.

Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Kvasinky je možné v neporušenom balení skladovať pri 5 - 15 ° C počas troch rokov. Na krátku dobu ich možno skladovať aj pri teplote 25 °C. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.

Kategória: Výroba vína
EAN: 080124
Výroba vína podľa farby: Biele
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola