Enzým Lallzyme B-620, 250 g
Vysoko koncentrovaný pektolytický enzým na zvýraznenie modrého odtieňa červeného vína.

Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.

Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.

Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.
Výhody LALLZYME B-620™ sa prejavili počas pokusov vykonávaných v maceračných tankoch v experimentálnych vinárstvach. Hodnoty absorbancie pri 620 nm boli u LALLZYME B-620™ výrazne vyššie v porovnaní s kontrolnou zmesou macerovanou bez enzýmov. Vína získané maceráciou s LALLZYME B-620™ vykazovali intenzívnu, žiarivú farbu s väčším podielom modrej/fialovej zložky. Taníny boli navyše konzistentne mäkké a okrúhle. Táto kombinácia pre svieže, okrúhle červené vína s intenzívnou a obzvlášť tmavou farbou viedla k vývoju špecifického enzýmu v tomto rade.
Kategória: | LIPERA SK NEW |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
EAN: | 040319 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár