Enzým ConZym Pex Uni, 25 kg

Enzým odbúravajúci pektíny pri výrobe vína. Zvyšuje výťažnosť šťavy a zlepšuje extrakciu farbív a aromatických látok. Jeho použitie zvyšuje kvalitu vína prirodzeným spôsobom, prináša rýchlejšie čerenie a znižuje výrobné náklady.

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Na objednávku
Kód: 040040
1 285,84 € 1 045,40 € bez DPH
Enzým ConZym Pex Uni, 25 kg
Enzým ConZym Pex Uni, 25 kg
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Použitie a dávkovanie: Enzým po pridaní do rmutu dokonale rozmiešajte. Optimálna aplikačná teplota: 15-30 °C.
Pri aplikácii tohto enzýmu nesmiete súčasne ošetrovať bentonitom! Bentonit je možné použiť až po ukončení enzýmovej reakcie! Nižšie uvedené orientačné hodnoty môžu kolísať podľa teploty rmutu, stupňa zrelosti a vinárskej oblasti. Použitie SO2 do 150 mg/liter nemá vplyv na aktivitu enzýmu.

Dávkovanie doba pôsobenia:
Rmut bieleho vína: po mletí 3-6 g/hl ...1-3 h
Rmut červeného vína: po mletí 3-6 g/hl ... počas kvasenia
Skladovanie: V chlade a suchu, pri teplote max. 10 °C je zaručená neobmedzená účinnosť po dobu 24 mesiacov.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378

Kategória: Prípravky
Hmotnosť: 25 kg
EAN: 040040
Výroba vína podľa farby: Červené, Biele, Ružové
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele, Červené, Ružové
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola