Kvasinky SO Classic CE, 500 g

SO.CLASSIC CE sú kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené na rýchly štart fermentácie s vysokou aromatickou čistotou a stabilným priebehom kvasenia.

Dostupnosť Skladem (32 ks)
Kód: 080710
21,15 € 17,20 € bez DPH
Kvasinky SO Classic CE, 500 g
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

SO.CLASSIC CE sú aktívne suché kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené na rýchly štart alkoholového kvasenia. Poskytujú veľmi dobrý fermentačný výkon, aromatickú aj chuťovú čistotu a rešpektujú odrodový charakter vína.

Enologické vlastnosti
• Veľmi dobrá fermentačná kapacita
• Aromatická a chuťová čistota
• Zachovanie odrodového prejavu

Fermentačné charakteristiky
Druh: S. cerevisiae
Killer faktor: citlivý
Fermentačná kinetika: stredná
Optimálna teplota AF: 12–32 °C
Odolnosť voči etanolu: 14,0 % obj.
Nutričné nároky: stredné až vysoké
Produkcia glycerolu: stredná
Produkcia prchavých kyselín: nízka
Produkcia SO₂: nízka
Produkcia H₂S: nízka

Dávkovanie
20 g/hl

Návod na použitie
Rozptýľte aktívne suché kvasinky v 10-násobnom množstve zmesi vody a muštu v pomere 1:1 pri teplote 35–40 °C.
Príklad: 500 g kvasiniek do zmesi 2,5 l vody a 2,5 l muštu pri 37 °C. Nechajte 20 minút stáť a potom jemne homogenizujte.
Ak je teplotný rozdiel medzi zákvasom a muštom 10 °C alebo menší, pridajte zákvas priamo do muštu.
V opačnom prípade zdvojnásobte objem zákvasu muštom, počkajte 10 minút, jemne premiešajte a potom pridajte do muštu.

Upozornenie
Produkt je určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.

Balenie a uchovávanie
500 g a 10 kg.
Skladujte v pôvodnom obale na chladnom a suchom mieste. Po otvorení ihneď spotrebujte.

V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.

Kategória: Prípravky
Hmotnosť: 0.5 kg
EAN: 080710
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola