Enzým Sihazym Claro 10g
Enzým na predčerenie muštu a na rýchle a efektívne predčerenie muštu. Podporuje cielené odbúranie pektínových látok (lepšia lisovateľnosť rmutu a čerenie muštu). Okrem klasického predčerenia muštu je možné používať aj ako flotačný enzým.



Použitie a dávkovanie: Produkt sa v odporúčanom množstve dáva ako 10% vodný roztok na dno nádrže na predčerenie muštu. Pri flotácii pridajte v reakčnom tanku enzýmový roztok s SIHAZYM® Claro, aby bolo zaručené odbúranie pektínov pred vlastnou flotáciou. Dôležité je optimálne rozloženie enzýmového roztoku v mušte.
Dávkovanie: (do 100 kg muštu/rmutu)
Sedimentácia: dávka/doba pôsobenia
Statické predčírenie muštu (~15 °C) 1-2 g / 2-4 h
Statické predčírenie muštu (~ 8-10 °C) 2-4 g / 2-4 h
Rmut červeného vína (krátky vysoký ohrev) 1-2 g / 4-6 h
Príprava hroznového koncentrátu 1-2 g / 6-12 h
Flotácia 2-4 g / 2-4 h
Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.
| Kategória: | Číriace prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.01 kg |
| EAN: | 040019 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
