Qalisol, 20 l
QALISOL je tekutý číriaci prípravok z rybej želatíny, ktorý zjemňuje triesloviny, znižuje suchosť v chuti a zlepšuje stabilitu vín.



Zmes vybraných rybích želatín.
Enologické ciele
QALISOL zjemňuje štruktúru vína bez narušenia jeho rovnováhy.
Rešpektuje organoleptické vlastnosti vína.
Znižuje pocit suchosti v ústach.
Zlepšuje stabilitu farbív a koloidných látok vo víne.
Dávkovanie
3 až 5 cL/hl.
Návod na použitie
Pred použitím pretrepte fľašu. Rozmiešajte QALISOL v desaťnásobku jeho hmotnosti vo vode a premiešajte na homogénny roztok. Pridajte do vína pomocou dávkovacieho čerpadla alebo zariadenia Dosacol a dobre premiešajte.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie.
Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 1 l, 20 l.
Skladujte neotvorené a uzavreté balenia v suchu, bez zápachu a mimo priameho svetla. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Číriace prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 20 kg |
| EAN: | 070438 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: | |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
