Zlepšenie aromatickej vône a chute vína vyváženou výživou z organických kvasiniek
Dlhý príbeh o odbornosti v oblasti výživy
Okrem našich odborných znalostí vo výrobe vínnych kvasiniek sme si vybudovali know-how vo výrobe a charakterizácii inaktivovaných frakcií derivátov kvasiniek.
Vplyv zmeny klímy
V kontexte klimatických zmien vykazujú hroznové mušty chemické zmeny s nerovnováhou mikroživín. Ovládanie výživy kvasiniek sa opäť stáva kľúčovým pre riešenie týchto problémov.
- Vitamíny podporujú rast kvasiniek a odolnosť voči stresu
- Minerály, ako je horčík, zohrávajú ústrednú úlohu v tolerancii etanolu.
Špecifický rad autolyzátov kvasiniek
Náš rad STIMULA™ vyrobený zo 100% kvasinkových autolyzátov, ktoré sú formulované tak, aby dodávali optimálne hladiny aminokyselín, vitamínov a minerálov, posilňuje špecifické senzorické profily vín.
Každý produkt má vyvážené a jedinečné zloženie, ktoré cieli na dosiahnutie cieľov aromatického prejavu v závislosti od odrody hrozna.
V kombinácii s optimálnym okamihom pridania stimuluje a maximalizuje rad STIMULA™ aromatický metabolizmus kvasiniek, čím zlepšuje organoleptické profily konkrétnej odrody vína.
Autor: www.lallemandwine.com