Open pure, 250 g

OPEN PURE je koloidný prípravok z mannoproteínov, ktorý zjemňuje triesloviny, zvýrazňuje ovocnosť vína a zlepšuje kvalitu perlenia šumivých vín.

Dostupnosť Skladem (88 ks)
Kód: 070439
201,28 € 163,64 € bez DPH
Open pure, 250 g
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Enologické ciele
OPEN PURE pôsobí ako ochranný koloid vo víne tým, že obmedzuje zrážanie vínneho kameňa a proteínov. Zároveň má organoleptický účinok – znižuje zvieravosť trieslovín a zvýrazňuje ovocný a kvetinový charakter vína. Mannoproteíny obsiahnuté v OPEN PURE majú navyše pozitívny vplyv na kvalitu perlenia šumivých vín. OPEN PURE je úplne rozpustný, a preto môže byť použitý tesne pred fľašovaním. Odporúča sa však vykonať niekoľko skúšobných testov na určenie optimálnej dávky.

Účinky
Znižuje zvieravosť trieslovín.
Úplne rozpustný – vhodný aj pre vína pred fľašovaním.
Zvýrazňuje ovocný a kvetinový charakter vína.

Zloženie
Mannoproteíny z kvasiniek Saccharomyces cerevisiae.

Dávkovanie
0,5 až 5 g/hl.

Návod na použitie
Rehydratujte prípravok v desaťnásobku jeho hmotnosti vo víne a dôkladne premiešajte. Potom pridajte do vína počas prečerpávania alebo pomocou zariadenia na dokonalé premiešanie produktu v celom objeme tanku.

Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.

Balenie a skladovanie
Balenie: 250 g.
Skladujte neotvorené a uzavreté balenia na suchom, bezpachovom mieste mimo priameho svetla. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.

V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.

Kategória: Krášlenie
Hmotnosť: 0.25 kg
EAN: 070439
Výroba vína podľa farby: Červené, Biele, Ružové, Sekt
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele, Ružové, Červené, Sekt
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola