Open pure, 250 g
OPEN PURE je koloidný prípravok z mannoproteínov, ktorý zjemňuje triesloviny, zvýrazňuje ovocnosť vína a zlepšuje kvalitu perlenia šumivých vín.



Enologické ciele
OPEN PURE pôsobí ako ochranný koloid vo víne tým, že obmedzuje zrážanie vínneho kameňa a proteínov. Zároveň má organoleptický účinok – znižuje zvieravosť trieslovín a zvýrazňuje ovocný a kvetinový charakter vína. Mannoproteíny obsiahnuté v OPEN PURE majú navyše pozitívny vplyv na kvalitu perlenia šumivých vín. OPEN PURE je úplne rozpustný, a preto môže byť použitý tesne pred fľašovaním. Odporúča sa však vykonať niekoľko skúšobných testov na určenie optimálnej dávky.
Účinky
Znižuje zvieravosť trieslovín.
Úplne rozpustný – vhodný aj pre vína pred fľašovaním.
Zvýrazňuje ovocný a kvetinový charakter vína.
Zloženie
Mannoproteíny z kvasiniek Saccharomyces cerevisiae.
Dávkovanie
0,5 až 5 g/hl.
Návod na použitie
Rehydratujte prípravok v desaťnásobku jeho hmotnosti vo víne a dôkladne premiešajte. Potom pridajte do vína počas prečerpávania alebo pomocou zariadenia na dokonalé premiešanie produktu v celom objeme tanku.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 250 g.
Skladujte neotvorené a uzavreté balenia na suchom, bezpachovom mieste mimo priameho svetla. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Krášlenie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.25 kg |
| EAN: | 070439 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové, Sekt |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové, Červené, Sekt |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
