KTS Clear, 1 kg
KTS® CLEAR je chitín-glukánový prípravok z Aspergillus niger na odstránenie prchavých fenolov, redukčných pachov a senzorických vád vín.



KTS® CLEAR je komplex na báze chitín-glukánu získaného z huby Aspergillus niger, určený na odstránenie nežiaducich molekúl a čírenie senzoricky narušených vín. Jeho účinok dopĺňa pôsobenie prípravku KTS® CONTROL.
Enologické vlastnosti
KTS® CLEAR pôsobí ako deodorizačné činidlo – zachytáva nežiaduce molekuly a rýchlo spôsobuje ich zrazenie pre maximálnu účinnosť.
Odstraňuje nepríjemné pachy a chute vznikajúce vo víne pri rozvoji mikroorganizmov kaziacich víno.
Je účinný proti prchavým fenolom, redukčným pachom a ďalším senzorickým vadám.
Prvé výsledky sú viditeľné už do 48 hodín po aplikácii.
Dávkovanie
Odporúčaná dávka: 5–40 g/hl podľa stupňa poškodenia vína.
Maximálna povolená dávka podľa platnej európskej legislatívy: 64 g/hl.
Na stanovenie optimálnej dávky sa odporúča vykonať laboratórny test.
Návod na použitie
Pred aplikáciou prípravok rozpustite v 10-násobnom množstve vody.
Nepoužívajte víno na prípravu roztoku.
Zmes dôkladne homogenizujte a pridajte počas prečerpávania vína (odporúča sa použitie dávkovacieho konektora).
Víno stočte po 48 až 72 hodinách.
Upozornenie
Produkt je určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.
Aby sa predišlo uvoľneniu adsorbovaných molekúl, je potrebné víno po aplikácii stočiť.
Balenie a uchovávanie
1 kg balenie.
Skladujte v neotvorenom a uzavretom obale, na suchom a bezpachovom mieste, chránenom pred svetlom.
Nenechajte zamrznúť. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | LIPERA SK NEW |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1 kg |
| EAN: | 070408 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové, Červené |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
