Kvasinky Cryarome, 20 g

Vhodné najmä pre: Rizling rýnsky, Müller Thurgau, Sauvignon, aromatické a rosé vína
Aróma: Vytvára výrazne korenisté, svieže a aromatické vína
Popis: Chladnomilné kvasinky, veľmi rýchly rozkvas, spoľahlivé kvasenie za studena a tolerancia alkoholu 1j.6 % ob kvasenie: 12 - 20°C

Dostupnosť Skladem (452 ks)
Kód: 080030
2,12 € 1,72 € bez DPH
Kvasinky Cryarome, 20 g
Kvasinky Cryarome, 20 g
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Kvasinky CRYAROME® sú vhodné na kvasenie za studena s vysokou tvorbou arómy, vytvárajú výrazné korenisté, ovocné a svieže víno. U vín so zvýšeným zvyškovým cukrom podporujú väčšiu komplexnosť, vhodná na kvasenie ľadových a slamových vín.

Použitie a dávkovanie:
Pripravte si správnu dávku kvasiniek na množstvo muštu, ktorý chcete kvasiť. Za normálnych podmienok kvasenia: 15-20 g/hl. Za ťažkých podmienok kvasenia: 30-50 g/hl.

Odporúčaná teplota kvasenia:
12-18 °C.

Príprava zákvasu:
Na 1 diel suchých kvasiniek pridajte 5 dielov muštu a 5 dielov teplej vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minút. Ľahko premiešajte. Tvorba penovej korunky ukazuje aktivitu kvasiniek. Nechajte vychladnúť cca na 20 ° C a následne pridajte do muštu a premiešajte. Pri mušte pod 15 °C nechajte vychladnúť na maximálny rozdiel 7 °C.

Skladovanie:
Skladujte v chlade a suchu. Kvasinky možno v neporušenom balení skladovať pri 5-15 ° C počas troch rokov.
Na krátku dobu ich možno skladovať aj pri teplote 25 °C. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378

Kategória: LIPERA SK NEW
Hmotnosť: 0.02 kg
EAN: 080030
Výroba vína podľa farby: Biele, Ružové
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele, Ružové
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola