Tanín Jasmine, 500 g
Zmes tanínov organických kyselín a polysacharidov určená pre mladé biele vína, zlepšuje sviežosť, chráni a zvyšuje primárnu arómu a kvetinové tóny.



Lafood Jasmine je špeciálna zmes tanínov, organických kyselín a polysacharidov, navrhnutá na vytvorenie redoxného reťazca schopného deaktivovať voľné radikály prítomné vo víne. Vznikol ako výsledok najnovšieho výskumu polyfenolov a prírodných antioxidantov oddelenia R&D Lafood v spolupráci s Univerzitou v Udine.
Technologické použitie
Lafood Jasmine predstavuje absolútnu novinku v enológii na riešenie problémov spojených s akumuláciou voľných radikálov v bielych, červených a ružových vínach. Pri mladých vínach zvyšuje sviežosť, zvýrazňuje a chráni terpenové a kvetinové primárne arómy. Početné experimenty na medzinárodnej úrovni potvrdili schopnosť tohto tanínu „prebudiť“ aromatický profil aj starších vín.
Ideálny pre Chardonnay, Pinot grigio, Sauvignon, Traminer, Prosecco, Champagne a šumivé vína vo všeobecnosti. Výborné výsledky boli dosiahnuté aj pri červených a ružových vínach, kde podporuje zvýraznenie ovocných a korenistých odrodových aróm.
Dávkovanie a spôsob použitia
Použitá dávka by mala byť stanovená podľa analytických parametrov a typu vína. Odporúča sa vykonať predbežné laboratórne skúšky na určenie účinku a vhodnej dávky.
Vo všeobecnosti sa odporúča dávka 0,5–5 g/hl. Rozpusťte v 3 častiach vlažnej vody alebo priamo dispergujte do vína.
Balenie a uchovávanie
0,500kg vrecká.
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | LIPERA SK NEW |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.5 kg |
| EAN: | 200043 |
| Výroba vína podľa farby: | Biele |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
