Tannin FT, 20 g
TANNIN FT je tanín z toastovaného francúzskeho duba na zvýšenie štruktúry, objemu a komplexnosti vín pred fľaškovaním.



Taníny z toastovaného francúzskeho duba
Charakteristika a použitie
TANNIN FT je tanín získaný z toastovaného francúzskeho duba s jemnou, zaoblenou trieslovinovou štruktúrou, určený na pridanie pred fľaškovaním. Dodáva vínam štruktúru, objem a zvyšuje komplexnosť červených aj plnších bielych vín.
Špeciálne prednosti
Zvyšuje objem, komplexnosť a telo vína.
Sensoricky vhodný pre všetky červené vína.
Pridáva sa pred fľaškovaním po vykonaní predbežného testu.
Zloženie
Dubový tanín, tanín z quebracha.
Dávkovanie a aplikácia
TANNIN FT rozpustite v 20-násobnom množstve horúcej vody (60–80 °C) za intenzívneho miešania. Následne pridajte do vína a dobre premiešajte.
Červené víno (pred fľaškovaním): 1–20 g/hl
Biele víno (pred fľaškovaním): 0,1–3 g/hl
Pred aplikáciou je nutné vykonať predbežný test. Prídavok tanínu by mal byť uskutočnený najneskôr 8 dní pred fľaškovaním.
Balenie a skladovanie
0,5 kg HDPE dóza (10 × 0,5 kg v kartóne)
10 kg papierové vrece s PE vložkou
Skladujte v chlade a suchu. Po otvorení dôkladne uzavrite a rýchlo spotrebujte.
Deklarácia
Nebezpečná látka: nie
BIO certifikácia podľa nariadenia (EÚ) 2018/848: áno
Alergény podľa (EÚ) 1169/2011: neobsahuje
Deklaračná povinnosť: nie
Vegan: áno
Bez GMO podľa (ES) 1829/2003 a 1830/2003: áno
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | LIPERA SK NEW |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.02 kg |
| EAN: | 200026 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Červené |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
