Želatína Aquacol, 20 L
AQUACOL® je rybia želatína na zmäkčenie a čírenie vín, ktorá zvyšuje guľatosť, jemnosť a arómu červených, bielych aj ružových vín.



Rybia želatína pripravená na použitie na zmäkčenie a čírenie vín.
Enologické ciele
Zlepšuje guľatosť v ústach.
Červené vína: eliminuje tvrdé triesloviny, zvýrazňuje jemnosť, arómu a guľatosť. Umožňuje rýchle a účinné čírenie.
Biele a ružové vína: v spojení so SILISOLOM® umožňuje účinné čírenie aj ťažko číriteľných vín.
Dávkovanie
PRÁŠOK:
Biele a ružové vína: 2 až 5 g/hl v kombinácii s 2 až 5 cL/hl SILISOL®.
Červené vína: 4 až 16 g/hl.
Pred aplikáciou vykonajte skúšky čírenia na určenie optimálnej dávky.
TEKUTÁ FORMA (20 % roztok):
Biele a ružové vína: 1 až 2,5 cL/hl v kombinácii s 2 až 5 cL/hl SILISOL®.
Červené vína: 2 až 8 cL/hl.
Návod na použitie
Rozmiešajte AQUACOL v teplej vode (1 kg na 10 l).
Pridajte do objemu, ktorý sa má ošetriť, počas prečerpávania pomocou dávkovacieho čerpadla alebo Dosacolu.
Pred čírením víno dobre prevzdušnite, aby sa odstránil zvyškový CO₂ (< 1000 mg/l), čo uľahčí sedimentáciu želatíny.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie.
Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 5 kg (prášok), 1 L / 20 L / 1000 L (tekutá forma).
Skladujte neotvorené a uzavreté balenia na suchom, bez zápachu a mimo priameho svetla. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | LIPERA SK NEW |
|---|---|
| Hmotnosť: | 20 kg |
| EAN: | 070452 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
