Enzým Sihazym Arome granulát, 10 g

Špeciálny enzým na uvoľnenie arómy. Enzým uvoľňujúci arómu mladých bielych a rosé vín, obzvlášť vhodný pre aromatické odrody.

Dostupnosť Skladem (59 ks)
Kód: 040036
4,88 € 3,97 € bez DPH
Enzým Sihazym Arome granulát, 10 g
Enzým Sihazym Arome granulát, 10 g
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Použitie a dávkovanie: Enzým pridajte do dokvášajúceho vína pri obsahu zvyškového cukru 30-50 g/l.
Optimálna aplikačná teplota: 15-20 °C. Odporúčaná doba pôsobenia 30 dní. Pri aplikácii tohto enzýmu nesmiete súčasne ošetrovať bentonitom! Bentonit sa musí použiť až po dosiahnutí požadovanej arómy pre ukončenie enzýmovej reakcie! Nižšie uvedené orientačné hodnoty môžu kolísať podľa teploty vína, stupňa zrelosti a vinárskej oblasti. Použitie SO2 do 150 mg/liter nemá vplyv na aktivitu enzýmu.
Účel použitia | Dávka | Doba pôsobenia: Uvoľnenie arómy mladých bielych a rosé vín .. 4-5 g/hl .. 10-15 dní, vína s vyšším zvyškovým cukrom .. 8-10 g/hl .. 15-20 dní.
Skladovanie: V chlade a suchu, pri teplote max. 10 °C je zaručená neobmedzená účinnosť po dobu 24 mesiacov.

NEBEZPEČENSTVO:
  H334 Pri vdýchnutí môže vyvolať príznaky alergie alebo astmy alebo dýchacie ťažkosti.
  P261 Zabráňte vdychovaniu prachu.
  P304/340 PO VDÝCHNUTÍ: Preneste osobu na čerstvý vzduch a ponechajte ju v polohe uľahčujúcej dýchanie.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378

Kategória: Ošetrenie dokvášajúceho vína
Hmotnosť: 0.01 kg
EAN: 040036
Výroba vína podľa farby: Červené, Biele, Ružové
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele, Červené, Ružové
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola