Enzým Lallzyme Cuvée Blanc, 100 g

Dostupnosť Skladem (282 ks)
Kód: 040031
42,84 € 34,83 € bez DPH
Enzým Lallzyme Cuvée Blanc, 100 g
Enzým Lallzyme Cuvée Blanc, 100 g
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

LALLZYME Cuvée Blanc je zvláštny pektinázový prípravok so silnou dodatočnou aktivitou glykozidázy a šetrnými maceračnými aktivitami. Pektináza so šetrnou maceračnou aktivitou znamená lepšiu výťažnosť šťavy a lepšie čírenie muštu po lisovaní; zabráni sa príliš silnému uvoľneniu nežiaduceho obsahu buniek. Koncentrovaný účinok beta-glukozidázy zvyšuje chuťovú komplexnosť a aromatickú intenzitu bielych vín.

Dávkovanie: 2g / 100 kg hrozna Lallzyme Cuvée Blanc K lepšiemu premiešaniu enzýmový granulát pred pridaním rozpustite vo vode alebo šťave. Odporúčame dávkovanie pred plnením do maceračnej nádrže alebo do lisu. Doba macerácie 6-12 hodín dáva najlepšie výsledky pri teplote 12 až 15 °C.

Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.

Nebezpečenstvo: H334 Pri vdýchnutí môže vyvolať príznaky alergie alebo astmy alebo dýchacie ťažkosti. P261 Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. P285 V prípade nedostatočného vetrania používajte vybavenie na ochranu dýchacích ciest. P304+341

Pri vdýchnutí: Pri ťažkom dýchaní preneste postihnutého na čerstvý vzduch a ponechajte ho v pokoji v polohe uľahčujúcej dýchanie. P342+311 Pri ťažkostiach s dýchaním: Volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. P501 Odstráňte obsah/obal do zberného dvora.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378

Hmotnosť: 100 g

Kategória: Ošetrenie hrozna a rmutu
Hmotnosť: 0.1 kg
EAN: 5708046600271
Výroba vína podľa farby: Biele
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Biele
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola