


LALLZYME Cuvée Blanc je zvláštny pektinázový prípravok so silnou dodatočnou aktivitou glykozidázy a šetrnými maceračnými aktivitami. Pektináza so šetrnou maceračnou aktivitou znamená lepšiu výťažnosť šťavy a lepšie čírenie muštu po lisovaní; zabráni sa príliš silnému uvoľneniu nežiaduceho obsahu buniek. Koncentrovaný účinok beta-glukozidázy zvyšuje chuťovú komplexnosť a aromatickú intenzitu bielych vín.
Dávkovanie: 2g / 100 kg hrozna Lallzyme Cuvée Blanc K lepšiemu premiešaniu enzýmový granulát pred pridaním rozpustite vo vode alebo šťave. Odporúčame dávkovanie pred plnením do maceračnej nádrže alebo do lisu. Doba macerácie 6-12 hodín dáva najlepšie výsledky pri teplote 12 až 15 °C.
Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.
Nebezpečenstvo: H334 Pri vdýchnutí môže vyvolať príznaky alergie alebo astmy alebo dýchacie ťažkosti. P261 Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. P285 V prípade nedostatočného vetrania používajte vybavenie na ochranu dýchacích ciest. P304+341
Pri vdýchnutí: Pri ťažkom dýchaní preneste postihnutého na čerstvý vzduch a ponechajte ho v pokoji v polohe uľahčujúcej dýchanie. P342+311 Pri ťažkostiach s dýchaním: Volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. P501 Odstráňte obsah/obal do zberného dvora.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Hmotnosť: 100 g
Kategória: | Ošetrenie hrozna a rmutu |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
EAN: | 5708046600271 |
Výroba vína podľa farby: | Biele |
Krajina pôvodu: | |
Odroda vína: | |
Región/Oblasť PL: | |
Oblasť: | |
Výroba vína podľa farby: | Biele |
Klasifikácia: | |
Región/Oblasť SK: | |
Obsah cukru: | |
Štýl : | |
Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.