Enzým Viazym Clarif One P, 1 kg
VIAZYM® CLARIF ONE je pektolytický enzým určený na rýchle a účinné čírenie bielych a ružových muštov, ktorý zlepšuje filtráciu a zachováva aromatickú sviežosť.



VIAZYM® CLARIF ONE je pektolytický enzýmový prípravok určený na rýchle a účinné čírenie bielych a ružových muštov.
Enologické vlastnosti
VIAZYM® CLARIF ONE je enzýmový prípravok získaný z Aspergillus niger, bohatý na pektinázy (polygalakturonáza, pektinmetylesteráza, pektinlyáza), ktoré zabezpečujú rýchlu a efektívnu degradáciu pektínov.
Neprítomnosť cinnamoylesterázovej aktivity zabraňuje tvorbe prchavých fenolov.
Prípravok je dostupný vo forme kvapaliny alebo prášku.
Dávkovanie
Kvapalná forma: 2–5 ml/hl podľa doby kontaktu, teploty a pH.
Prášková forma: 2–5 g/hl podľa doby kontaktu, teploty a pH.
Návod na použitie
Zrieďte alebo rozpustite VIAZYM® CLARIF ONE v približne 10 litroch vody alebo muštu.
Pridajte do celkového objemu určeného na ošetrenie a zabezpečte rovnomerné premiešanie.
Upozornenie
Produkt je určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a uchovávanie
1 L / 10 L / 20 L (kvapalina)
1 kg (prášok)
Skladujte v neotvorenom obale pri teplote pod 25 °C, v suchu, chránenom pred svetlom, mrazom a cudzími pachmi.
Po zbere skladujte pri teplote 8–15 °C.
Po otvorení skladujte pri 8–15 °C, chráňte pred mrazom a spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1 kg |
| EAN: | 040303 |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: | |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
