Enzým Viazym Clarif Plus tekutý, 1 l
VIAZYM® CLARIF PLUS je koncentrovaný pektolytický enzým na rýchle a účinné čírenie bielych a ružových muštov aj pri nízkom pH.



VIAZYM® CLARIF PLUS je koncentrovaný pektolytický enzýmový prípravok určený na rýchle a účinné čírenie náročných bielych a ružových muštov, vrátane odrôd ako Muscat a Sauvignon.
Enologické vlastnosti
VIAZYM® CLARIF PLUS je enzýmový prípravok získaný z Aspergillus niger, bohatý na pektinázy, ktoré zabezpečujú rýchle a efektívne čírenie muštov.
Neprítomnosť cinnamoylesterázovej aktivity zabraňuje tvorbe prchavých fenolov.
Produkt je dostupný vo forme kvapaliny alebo prášku.
Zabezpečuje pevné usadeniny a lepšiu kvalitu muštu v krátkom čase.
Podporuje rýchle čírenie aj pri nízkom pH.
Dávkovanie
Kvapalná forma: 1–2 ml/hl podľa doby kontaktu, teploty a pH.
Prášková forma: 1–2 g/hl podľa doby kontaktu, teploty a pH.
Návod na použitie
Zrieďte VIAZYM® CLARIF PLUS v približne 10 litroch vody alebo muštu.
Pridajte do celkového objemu určeného na ošetrenie a zabezpečte rovnomerné premiešanie.
Upozornenie
Produkt je určený na enologické a výhradne profesionálne použitie. Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a uchovávanie
100 ml, 1 l, 10 l (kvapalina)
100 g (prášok)
Skladujte v neotvorenom obale pri teplote pod 25 °C, v suchu, chránenom pred svetlom a mrazom.
Po zbere skladujte pri 8–15 °C.
Po otvorení skladujte pri 8–15 °C, chráňte pred mrazom a spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1 kg |
| EAN: | 040301 |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
