Kvasinky ConFerm UNI V, 0,5 kg
Kvasinky ConFerm Uni V sú vysoko aktívne vyšľachtené kvasinky určené na alkoholové kvasenie.



Odporúča sa kvasinky ConFerm Uni V vmiešať do 10 násobného množstva zmesi muštu a vody pri 30 –33 °C. Po asi 10 minútach a opätovnom zamiešaní pridať do rmutu/muštu. U ovocného rmutu sa odporúča pridávať rehydrované kvasinky po častiach počas mletia rmutu.
Vlastnosti výrobku
Kvasinky ConFerm Uni V zaručujú priaznivý priebeh kvasenia s vysokým stupňom záverečného dokvasenia. Divoké kvasinky a nechcené baktérie sú potlačené. Kvasinky ConFerm Uni V neprodukujú žiadne nechcené vedľajšie produkty kvasenia ako SO2, H2S, acetaldehyd, pyruvát, α-ketoglutarová kyselina, prchavé kyseliny a estery. Kvasinky Conferm Uni Vmôžu vykvasiť až do 16 % alkoholu.
Bezpečnosť
Pri správnom použití a zaobchádzaní nie sú známe žiadne nežiaduce účinky.
Ďalšie údaje o bezpečnosti nájdete v karte bezpečnostných údajov, ktorú si môžete stiahnuť z našich webových stránok.
Skladovanie
Kvasinky ConFerm Uni V sú balené pod ochranným plynom do vzduchotesnej viacvrstvovej hliníkovej fólie. Keďže je balenie vákuované, dá sa ľahko skontrolovať jeho neporušenosť.
Kvasinky ConFerm Uni V sa môžu v neporušenom balení skladovať pri 4 – 10 °C tri roky (15 kg balenia 2roky). Na kratšiu dobu môžu byť skladované aj pri 20 °C.
Načaté balenie ihneď spotrebujte.
Overená akosť
Kvasinky ConFerm Uni V sú počas výrobného procesu pravidelne kontrolované na svoju vysokú kvalitu. Prísne kontroly sa ďalej vykonávajú priamo pred konečným balením a počas neho
Kategória: | Prípravky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
EAN: | 080034 |
Krajina pôvodu: | |
Odroda vína: | |
Región/Oblasť PL: | |
Oblasť: | |
Klasifikácia: | |
Región/Oblasť SK: | |
Obsah cukru: | |
Štýl : | |
Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.