Tanín Tanipepin, 500 g
TANIPEPIN je čistý hroznový trieslovinový prípravok na stabilizáciu farby červených a ružových vín, s antioxidačnou ochranou a jednoduchou aplikáciou.



Hroznový trieslovinový prípravok vo forme granúl na čírenie, stabilizáciu a vyváženie červených a ružových vín.
Enologické ciele
TANIPEPIN je čistý tanín z hroznových jadier. Vďaka extrakcii a následnej selektívnej purifikácii fenolických látok z hroznových jadier je TANIPEPIN veľmi čistý a má výborné organoleptické vlastnosti.
Ide o tanín typu proantokyanidín špeciálne navrhnutý pre výrobu červených vín. Prirodzene podporuje polymerizáciu trieslovín a antokyánov prostredníctvom tvorby acetaldehydových mostíkov, čím zabezpečuje vynikajúcu stabilizáciu farby červených vín.
Používa sa pri výrobe a školení červených a ružových vín.
Zabezpečuje dobrú ochranu proti oxidácii a prispieva k uchovaniu odtieňa červených a ružových vín počas zrenia.
Vďaka granulovanej forme je ľahko použiteľný.
Znižuje aktivitu oxidáz.
Dávkovanie a aplikácia
Hrozno: 5 až 15 g/100 kg
Mušt: 5 až 10 g/hl
Biele a ružové vína: 1 až 5 g/hl
Červené vína: 5 až 15 g/hl
Návod na použitie
Rozmiešajte TANIPEPIN v desaťnásobku jeho hmotnosti v mušte alebo víne. Pridajte do objemu, ktorý sa má ošetriť, a dôkladne premiešajte.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie.
Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 500 g.
Skladujte neotvorené balenia na suchom, bez zápachu a mimo priameho svetla. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.5 kg |
| EAN: | 070430 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
