Tanín Chocolate, 100 g
Jemná zmes tanínov extrahovaná z kombinácie amerického a francúzskeho duba.



Lafood Tann Chocolate je jemná zmes tanínov extrahovaných z najkvalitnejšieho amerického a francúzskeho duba, prirodzene sušeného a vypaľovaného. Je určený najmä na školenie a zušľachťovanie vysoko kvalitných červených vín.
Technologické použitie
Lafood Tann Chocolate prináša intenzívne tóny kakaa, karamelu a vanilky a rýchlo zvyšuje aromatickú komplexitu a harmóniu vína. Použitie pomáha znižovať vnemy zvieravosti a horkosti, čím vínam dodáva jemnosť a sladkosť. Pri štruktúrovaných bielych vínach umožňuje získať jemný boisé charakter, ktorý rešpektuje odrodovú arómu a zvyšuje objem aj dĺžku v ústach.
Dávkovanie a spôsob použitia
Odporúčaná dávka: 0,5–2 g/hl pre biele vína a 1–5 g/hl pre červené vína.
Pred pridaním do hmoty sa odporúča priama disperzia v 10 častiach vody alebo vína za stáleho miešania, bez použitia kovových predmetov.
Pridáva sa do hmoty pomocou dávkovacieho čerpadla alebo Venturiho trubice.
Balenie a uchovávanie
0,500kg vrecká.
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Taníny |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| EAN: | 200070 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
