Tanín Sublistab, 1 kg
SUBLISTAB je zmes ellagových a kondenzovaných trieslovín na stabilizáciu farby červených vín pri termovinifikácii.



Taníny prvej voľby pre procesy termovinifikácie.
Enologické ciele
SUBLISTAB je zmes nízkomolekulárnych ellagových a proantokyanidínových trieslovín.
Ellagové triesloviny chránia antokyány pred oxidáciou vytváraním kopigmentačného komplexu.
Kondenzované triesloviny reagujú s antokyánmi a vytvárajú kovalentné väzby, čím zabezpečujú ich úplnú stabilizáciu.
Výsledkom je stabilná farba červených vín a ochrana ich pigmentov už v ranej fáze spracovania.
Dávkovanie a aplikácia
10 až 40 g/hl.
SUBLISTAB sa používa v ranej fáze počas kvapalnej fázy po termickom spracovaní, aby sa antokyány chránili čo najskôr.
Aplikácia môže byť rozdelená: 2/3 dávky počas tuhej fázy a zostávajúca 1/3 po odkalení.
Návod na použitie
Rozmiešajte SUBLISTAB v teplej vode (1 kg / 10 l). Pridajte do muštu počas prečerpávania.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie.
Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 1 kg, 15 kg.
Skladujte neotvorené a uzavreté balenia v suchu, bez zápachu a mimo priameho svetla. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Taníny |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1 kg |
| EAN: | 070404 |
| Výroba vína podľa farby: | Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
