Kvasinky ConFerm UNI V, 0,5 kg

Kvasinky ConFerm Uni V sú vysoko aktívne vyšľachtené kvasinky určené na alkoholové kvasenie.

Dostupnosť Skladem (18 ks)
Kód: 080034
14,68 € 11,93 € bez DPH
Kvasinky ConFerm UNI V, 0,5 kg
Kvasinky ConFerm UNI V, 0,5 kg
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Odporúča sa kvasinky ConFerm Uni V vmiešať do 10 násobného množstva zmesi muštu a vody pri 30 –33 °C. Po asi 10 minútach a opätovnom zamiešaní pridať do rmutu/muštu. U ovocného rmutu sa odporúča pridávať rehydrované kvasinky po častiach počas mletia rmutu.


Vlastnosti výrobku
Kvasinky ConFerm Uni V zaručujú priaznivý priebeh kvasenia s vysokým stupňom záverečného dokvasenia. Divoké kvasinky a nechcené baktérie sú potlačené. Kvasinky ConFerm Uni V neprodukujú žiadne nechcené vedľajšie produkty kvasenia ako SO2, H2S, acetaldehyd, pyruvát, α-ketoglutarová kyselina, prchavé kyseliny a estery. Kvasinky Conferm Uni Vmôžu vykvasiť až do 16 % alkoholu.


Bezpečnosť
Pri správnom použití a zaobchádzaní nie sú známe žiadne nežiaduce účinky.
Ďalšie údaje o bezpečnosti nájdete v karte bezpečnostných údajov, ktorú si môžete stiahnuť z našich webových stránok.

Skladovanie
Kvasinky ConFerm Uni V sú balené pod ochranným plynom do vzduchotesnej viacvrstvovej hliníkovej fólie. Keďže je balenie vákuované, dá sa ľahko skontrolovať jeho neporušenosť.
Kvasinky ConFerm Uni V sa môžu v neporušenom balení skladovať pri 4 – 10 °C tri roky (15 kg balenia 2roky). Na kratšiu dobu môžu byť skladované aj pri 20 °C.
Načaté balenie ihneď spotrebujte.


Overená akosť
Kvasinky ConFerm Uni V sú počas výrobného procesu pravidelne kontrolované na svoju vysokú kvalitu. Prísne kontroly sa ďalej vykonávajú priamo pred konečným balením a počas neho

Kategória: Výroba vína
Hmotnosť: 0.5 kg
EAN: 080034
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola