Tannin T, 20 g
TANNIN T je tanín z toastovaného francúzskeho duba na zvýšenie komplexnosti, tela a stability vín.



Tanín z toastovaného francúzskeho duba
Charakteristika a použitie
TANNIN T je tanín z toastovaného francúzskeho duba určený na pridanie pred fľaškovaním alebo v štádiu mladého vína na zjemnenie hrubších červených vín. Dodáva vínu jemnú trieslovinovú štruktúru s tónmi toastu a vanilky, zvyšuje komplexnosť, objem a zlepšuje stabilitu aj trvanlivosť vína.
Špeciálne prednosti
Zvyšuje objem, telo a komplexnosť vína.
Sensoricky vhodný pre plné, farebne intenzívne červené vína.
Podporuje polymerizáciu anthokyanov a zjemňuje triesloviny v štádiu mladého vína.
Možno použiť v kombinácii s TANNIN OE alebo TANNIN FT.
Pridáva sa po vykonaní predbežného testu do mladého alebo predfľašového vína.
Zloženie
Dubový tanín.
Dávkovanie a aplikácia
TANNIN T rozpustite v 20-násobnom množstve horúcej vody (60–80 °C) za intenzívneho miešania. Následne pridajte do vína a dobre premiešajte.
Červené víno (pred fľaškovaním): 1–20 g/hl
Biele víno (pred fľaškovaním): 0,1–3 g/hl
Vždy vykonajte predbežný test. Prídavok tanínu by mal byť uskutočnený najneskôr 8 dní pred fľaškovaním.
Balenie a skladovanie
0,5 kg HDPE dóza (10 × 0,5 kg v kartóne)
15 kg papierové vrece s PE vložkou
Skladujte v chlade a suchu. Po otvorení dôkladne uzavrite a rýchlo spotrebujte.
Deklarácia
Nebezpečná látka: nie
BIO certifikácia podľa nariadenia (EÚ) 2018/848: áno
Alergény podľa (EÚ) 1169/2011: neobsahuje
Deklaračná povinnosť: nie
Vegan: áno
Bez GMO podľa (ES) 1829/2003 a 1830/2003: áno
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Výroba vína |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.02 kg |
| EAN: | 200025 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Červené |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
