Výživa Manno structure, 100 g
Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka bohatá na mannoproteíny a glutathion, určená na zlepšenie štruktúry, stability a plnosti červených aj bielych vín.



Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka Saccharomyces cerevisiae, bohatá na mannanové polysacharidy a glutathion. Vďaka svojmu zloženiu podporuje štruktúru, stabilitu a objem vína. Používa sa na obohatenie muštu alebo vína o špecifické frakcie bunkových stien kvasiniek, ktoré zlepšujú senzorickú rovnováhu a harmóniu chuti.
Technologické použitie
Mannoproteíny prítomné v prípravku Lafood Manno Structure zlepšujú koloidnú stabilitu, znižujú riziko tvorby bielkovinových zákalov a prispievajú k vyššej stabilite farby a arómy vína.
V červených vínach zvyšujú plnosť, objem a guľatosť chuti, zatiaľ čo v bielych vínach napomáhajú zachovaniu sviežosti a znižujú pocit horkosti.
Lafood Manno Structure taktiež zlepšuje reaktivitu s tanínmi, čo vedie k jemnejšej textúre a stabilnejšiemu farebnému profilu. Produkt pôsobí antioxidačne vďaka obsahu redukovaných peptidov (vrátane glutathionu), ktoré chránia aromatické a farebné zložky vína.
Dávkovanie a spôsob použitia
Odporúčaná dávka: 5–40 g/hl podľa typu vína a požadovaného efektu.
Aplikujte priamo do vína alebo muštu. Pred použitím rozmiešajte v 10-násobnom množstve vody alebo vína a dobre premiešajte.
Balenie a uchovávanie
1kg a 15kg vrecká.
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Výživy |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| EAN: | 210086 |
| Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
| Krajina pôvodu: | |
| Odroda vína: | |
| Región/Oblasť PL: | |
| Oblasť: | |
| Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
| Klasifikácia: | |
| Región/Oblasť SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Štýl : | |
| Región/Oblasť IT: | |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
