Kvasinky Aktiv Hefe 10, 0,5 kg

Vhodné najmä pre: Svätovavrinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aróma: Výrazná tvorba korenistej arómy, zdôrazňuje prirodzenú štruktúru tanínov, jemná horká čokoláda
Popis: Rýchle prekvasenie, toleruje teplotu do 32 ° C, na mohutné červené vína kvasenie: 28 - 30 ° C

 

Dostupnosť Skladem (73 ks)
Kód: 080024
37,76 € 30,70 € bez DPH
Kvasinky Aktiv Hefe 10, 0,5 kg
080024akt
Novinka
Doprava po SK do 3 dní
Doprava po SR do 3 dní
Naše zboží dopravujeme po celej Slovenskej republike.
Kamená predajňa
Kamená predajňa
Nakúpte si alebo vyzdvihnite v kamennej predajni.
Zákaznicka podpora
Zákaznicka podpora
Naši zamestnanci sú vám k dispozícii pre odbornú radu.

Kvasinky podporujúce korenistú chuť, zdôrazňuje prirodzenú štruktúru tanínov s jemným tónom horkej čokolády. Vytvára hutné vína s dostatočným výťažkom farby a arómu tmavých plodov, ako napr. ríbezlí, čerešní, sú vhodné pre barrique.

Odporúčaná teplota kvasenia: 28-30 °C.
Použitie a dávkovanie: Pripravte si správnu dávku kvasiniek na množstvo muštu, ktorý chcete kvasiť. Za normálnych podmienok kvasenia: 15-20 g/hl.
Za ťažkých podmienok kvasenia: 30-50 g/hl.

Príprava zákvasu: Na 1 diel suchých kvasiniek pridajte 5 dielov muštu a 5 dielov teplej vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minút. Ľahko premiešajte. Tvorba penovej korunky ukazuje aktivitu kvasiniek. Nechajte vychladnúť cca na 20 ° C a následne pridajte do muštu a premiešajte. Pri mušte / rmute pod 15 °C nechajte vychladnúť na maximálny rozdiel 7 °C.

Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Kvasinky možno v neporušenom balení skladovať pri 5-15 ° C počas troch rokov. Na krátku dobu ich možno skladovať aj pri teplote 25 °C. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.
Servis: (+ 420) 777 784 378, 775 004 044

Kategória: Kvasinky
Hmotnosť: 0.5 kg
Výroba vína podľa farby: Červené
Krajina pôvodu:
Odroda vína:
Región/Oblasť PL:
Oblasť:
Výroba vína podľa farby: Červené
Klasifikácia:
Región/Oblasť SK:
Obsah cukru:
Štýl :
Región/Oblasť IT:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola