Enzým Sihazym Uni, 0,5 kg
Na extrakciu a čírenie hroznového rmutu.



SIHAZYM® Uni je vhodný ako na čírenie muštu, tak aj na extrakciu hroznového rmutu červených a bielych vín. Použitie na čírenie muštu povedie k rýchlejšej depektinizácii a tým k efektívnemu číreniu muštu. Vedľajšie aktivity pri použití v štádiu rmutu zaisťujú zvýšenú extrakciu farbív a tanínových komponentov obsiahnutých v hrozne.
Použitie a dávkovanie: Produkt sa v odporúčanej dávke pridáva ako 10% vodný roztok priamo do nádoby s rmutom, mlynčeka, lisu alebo vozíka s rmutom. Dôležité je optimálne rozloženie enzýmového roztoku v rmute.
Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte.
Dávkovanie (do 100 kg rmutu) a doba pôsobenia:
Rmut bieleho vína:
15 °C | 3 – 6 g / 4 – 6 h
8 - 10 °C | 2 – 5 g / 4 – 6 h
Rmut červeného vína:
Klasické kvasenie rmutu 4 – 6 g / 5 – 20 dní
Pumping-over (prečerpávanie) 4 – 6 g / 2 – 8 dní
Spätne ochladený rmut (do 50 °C) 2 – 4 g / 2 – 4 h
Sedimentácia:
Statické predčírenie muštu (~15 °C) 4 – 6 g / 2 – 4 h
Statické predčírenie muštu (~ 8 – 10 °C) 5 – 8 g / 2 – 4 h
Skladovanie:
Skladujte v chlade a suchu. Otvorené balenie tesne uzavrite av najbližšom čase spotrebujte. Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378
Kategória: | Ošetrenie hrozna a rmutu |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
EAN: | 040003 |
Výroba vína podľa farby: | Červené, Biele, Ružové |
Krajina pôvodu: | |
Odroda vína: | |
Región/Oblasť PL: | |
Oblasť: | |
Výroba vína podľa farby: | Biele, Červené, Ružové |
Klasifikácia: | |
Región/Oblasť SK: | |
Obsah cukru: | |
Štýl : | |
Región/Oblasť IT: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.