Tanín Taniraisin, 20 g
TANIRAISIN je reaktívny hroznový tanín, ktorý zlepšuje guľatosť, stabilizuje antokyány a zabezpečuje čírenie a stabilitu vín.



Hroznový trieslovinový prípravok na vinifikáciu a školenie vín.
Enologické ciele
TANIRAISIN je tanín extrahovaný priamym lisovaním z čerstvo lisovaného bieleho hrozna.
Ide o veľmi reaktívne taníny, ktoré pomáhajú zachovať guľatosť vína.
Stabilizujú antokyány pomocou stabilných kovalentných väzieb tanín–antokyán.
Zabezpečujú dokonalé čírenie a stabilizáciu vína, dopĺňajú účinok SO₂ pridaného po jablčno-mliečnej fermentácii.
Obmedzujú aktivitu oxidáz ich vyzrážaním.
Prispievajú k organoleptickému zlepšeniu vína.
Dávkovanie a aplikácia
Hrozno: 10 až 30 g/100 kg
Mušt: 5 až 15 g/hl
Víno: 3 až 20 g/hl
Návod na použitie
Rozmiešajte TANIRAISIN v desaťnásobku jeho hmotnosti v mušte alebo víne. Pridajte do objemu, ktorý sa má ošetriť, a zabezpečte dôkladnú homogenizáciu.
Upozornenie
Produkt určený na enologické a výhradne profesionálne použitie.
Používajte v súlade s platnými predpismi.
Balenie a skladovanie
Balenie: 500 g.
Skladujte neotvorené balenia na suchom, bez zápachu a mimo priameho svetla. Po otvorení spotrebujte čo najskôr.
V prípade otázok kontaktujte jedného z našich obchodných zástupcov.
| Kategória: | Prípravky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.02 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
