PF 2026 a otváracia doba na Vianoce a Nový rok 2026
Na záver roka by sme Vám chceli úprimne poďakovať za dôveru a spoluprácu, ktorú nám po celý rok prejavujete. Ďakujeme Vám, vinárom a záhradkárom...
Na záver roka by sme Vám chceli úprimne poďakovať za dôveru a spoluprácu, ktorú nám po celý rok prejavujete. Ďakujeme Vám, vinárom a záhradkárom...
Akreditované laboratórium Lipera poskytuje odborné zázemie všetkým vinárom, ktorí potrebujú spoľahlivé a presné údaje pre rozhodovanie počas zber...
Slovo „non- Saccharomyces “ v skutočnosti skrýva obrovskú rozmanitosť druhov a kmeňov v rámci každého druhu s jedinečnými vlastnosťami ...
Vína sú fascinujúce nielen farbou a štruktúrou, ale aj tým, čo dáva ich aróme intenzitu, hĺbku a jedinečný charakter. A v tom hrajú nezanedbateľn...
Octomilky a muchy patria medzi najotravnejší hmyz v domácnostiach, gastronómii i vinárstve. Nielenže sú nepríjemné, ale taktiež môžu prenášať bak...
Premýšľali ste niekedy o tom, čo sa konkrétne deje počas rehydratácie kvasiniek a ako to môže ovplyvniť dobré alebo zlé kvasenie? Prečítajte si ...
Bioochrana bola v marci 2024 oficiálne definovaná skupinou mikrobiologických expertov pri OIV ako použitie špecifických enologických mikroorganiz...
Dlhý príbeh o odbornosti v oblasti výživy Okrem našich odborných znalostí vo výrobe vínnych kvasiniek sme si vybudovali know-how vo výrobe a cha...
Kvasinky potrebujú dusík okrem iného pre svoj rast a zaistenie hladkého a úplného alkoholového kvasenia (AF). Ak je asimilovateľný dusík nižší ak...
Táto technická práca poskytuje aktuálne informácie o oxidácii vína ao tom, ako biologické riešenia znižujú oxidačné riziko v raných fázach výroby...