.png)
Ktoré zloženie je účinné počas rehydratácie kvasiniek?
Premýšľali ste niekedy o tom, čo sa konkrétne deje počas rehydratácie kvasiniek a ako to môže ovplyvniť dobré alebo zlé kvasenie? Prečítajte si ...
Premýšľali ste niekedy o tom, čo sa konkrétne deje počas rehydratácie kvasiniek a ako to môže ovplyvniť dobré alebo zlé kvasenie? Prečítajte si ...
Bioochrana bola v marci 2024 oficiálne definovaná skupinou mikrobiologických expertov pri OIV ako použitie špecifických enologických mikroorganiz...
Dlhý príbeh o odbornosti v oblasti výživy Okrem našich odborných znalostí vo výrobe vínnych kvasiniek sme si vybudovali know-how vo výrobe a cha...
Kvasinky potrebujú dusík okrem iného pre svoj rast a zaistenie hladkého a úplného alkoholového kvasenia (AF). Ak je asimilovateľný dusík nižší ak...
Táto technická práca poskytuje aktuálne informácie o oxidácii vína ao tom, ako biologické riešenia znižujú oxidačné riziko v raných fázach výroby...
Radi by sme Vám touto cestou úprimne poďakovali za skvelú spoluprácu v uplynulom roku. Vaša podpora a dôvera sú pre nás dôležitými piliermi, na k...
Pripravili sme nový moderný a prehľadný web s ponukou našich plniacich a nadväzujúcich služieb. V duchu mota: „Fľašovanie vášho vína nebolo nikdy...
Prajeme Vám úspešný vstup do nadchádzajúceho roku 2023. Ďakujeme za spoluprácu s dodávateľmi a odberateľmi. Vážime si spoluprácu a dúfame, že nad...